tisdag 23 september 2008

14.9.08 - Första promenaden

Idag åkte matte och jag hem igen. Och så har jag varit ute och promenerat med en rem runt mig. Matte satte på mig den där remmen runt hals och mage igen och sen en längre rem. Jag trodde det var en leksak och började förstås leka med remmen, men sen ville matte plötsligt att jag skulle gå med henne. Det ville inte jag alls och hade en speciell taktik: jag spelade skadad! Hihi! Jag lade mig ner på golvet och såg ynklig och förlamad ut. Matte gick faktiskt på det till en början, men när hon såg att jag inte alls var skadad blev hon riktigt sträng! Så till slut fick jag ge med mig och reste mig upp och gick med henne med remmen om mig.


Det var lite spännande ändå faktiskt att gå ut, måste jag erkänna. Jag nosade runt överallt, främst runt huskanten och bland buskar och blader. Mycket att se, nosa och känna på!

Vi gick rätt långt faktiskt också, så jag fick verkligen sträcka ut benen ordentligt och jag både gick och sprang om vartannat. För det mesta gick jag dit jag själv ville, men rätt som det var drog det till i linan så jag inte kom längre. Snöpligt! Så då fick jag gå dit matte pekade. Helst ville jag gå längre in i buskarna och riktigt upptäcka dem, men det ville inte matte, så det blev bara ytterkanten av buskarna som jag fick stifta bekantskap med.


1 kommentar:

Sejte sa...

Jag ser fram emot att träffa dig Sparven!