fredag 17 oktober 2008

18.10.2008 - Sparven är så stolt över sin bror!

Jag är så stolt så jag nästan spricker! Min brorsa har blivit utställningsstjärna!!! Min egen käre Avalanchebror, han heter Caesar nu skrev han. Vilket fint namn han har skaffat sig också sen han flyttat hemifrån! Han har skrivit kommentarer här i min blogg och jag blev SÅ GLAD att höra från honom! :-) Brorsan min! :-)

Tänka sig att brorsan varit på utställning och visats upp, det hade gått bra för honom skrev han också. Jag är så stolt över honom! Själv är jag lite feltecknad på bakbenen, har lite för mycket brunt där, så jag passar inte riktigt på utställningar. Men matte tycker att mitt temperament (svårt ord) är så bra att jag ändå borde kunna ställas ut någon gång. Får väl se när det blir. Tänk om jag isåfall kunde stöta på brorsan där då...

Här är en bild på mina båda bröder tillsammans när de var små och fortfarande bodde hemma, jag vet dock inte vem av dem som är Avalanche - Caesar. Visst är de snygga???


Pssst, brorsan, om du vill får du gärna skicka en nytagen bild på dig till min matte, det skulle vara så kul att se hur du ser ut nu. Har du också växt sen sist? Jag har vuxit jättemycket sen jag flyttade hem till min nya matte här. Nu är jag ingen liten "sparv" längre, men jag har fått heta Sparven iallafall, som för att påminnas om hur liten jag var som mindre. Jag fick ju stödmatas av vår matte när vi var nyfödda.

Fast egentligen kallas jag mest för 'Mattes lilla kissegumma', 'sparvegullet', 'mattes lilla älskling' och liknande. Hon är rolig hon, matte, med sina olika namn, men är man omtyckt så är man. ;-)

4 kommentarer:

wildur´s sa...

Hej Sparven!
Gammelmatte här!
Måste kommentera dina snygga ben! Du är inte feltecknad på benen, det är önskvärt att det vita går upp till leden. Domarna idag brukar inte kommentera detta, jag har sett många katter gå bra på utställning som inte varit perfekt tecknade (naturligtvis inte felteckande katter). Om du utvecklats som jag förväntat mig skulle du gå bra på utställning precis som din bror Ceasar!
Kram från gammelmatte och mamma Pirelli!

wildur´s sa...

Hej igen!
Det är "Snygg-lars" som är närmast kameran! Du måste låta matte sova på nätterna!
Kram från gammelmatte!

Gummgull sa...

Hejsan Syrran!

Kul att du är stolt över mig! Det känns bra!
Ska se till att min matte fixar några nytagna bilder - hon tar flera varje dag... så det borde inte va några problem!!!
Förresten... husse vägde mig igår och sa sen att det måste vara fel på vågen... "3,2 kilo", sa han, "det kan väl aldrig stämma?" Men det gjorde det tydligen för det blev samma tal hela tiden, sa dom. Jag är nog ganska stor...
Hur mycket väger du, Sparv-syrran?

Mjau
från
Caesar

Gummgull sa...

Hej igen, Syrran!

Nu har min matte några bilder hon vill visa dig och din matte. Men hon vet inte vart hon ska skicka dem...
Men, hennes mailadress är: carin.kvarforth@hotmail.com

Mjau
Caesar