tisdag 14 oktober 2008

29.9.08 - hårtork och massor av besökare!

Matte och jag har besök. Två personer är det och de kom igår. De var snälla och roliga och både gosade och lekte med mig. Sen helt plötsligt ville de ha mig i duschen igen med det där konstiga skummet de satte på mig och gnuggade in mig med.

Men egentligen var det rätt skönt ändå, måste jag ändå erkänna... Åtminstone när de stängde av duschen och lät mig sitta i badvattnet. Här är en bild på mig i badet:

Men inget går ju upp mot att vila och torka i mattes famn efteråt med en handduk om sig.




Efteråt väntade något riktigt läskigt. De plockade fram en en blåsapparat och började blåsa på mig med den. Varm luft.


Men jag hade sett den där blåsappararen förut, matte har satt på den flera gånger och blåst mot sig själv (Matte kommenterar: jag har under en tid hållt på och blåst mot mig själv med hårtorken för att Sparven skulle få vänja sig vid den, så att det skulle bli lättare när jag nu försöker införa den för att torka Sparven med efter dusch/bad). Det läskiga var egentligen inte att få varmluften på mig - genom det torkade jag ju mycket snabbare, utan LJUDET!

Några timmar senare kom ännu fler gäster. Massor av besökare fick vi. De ville alla ha mig i famnen och gosa med mig, men jag höll mig mest till en av dem. En som skrivit en kommentar här i min blogg förut, så det blev lite som att jag kände henne då redan. Hon var bara sååååååååå mysig att sitta hos!!!


Två av gästerna, de som kommit först och som var med under badet, blev kvar över natten. Jag passade på att busa riktigt ordentligt med dem under natten. Hihihi. Deras fötter var väldigt roliga nämligen.

2 kommentarer:

Gummgull sa...

Hej!

...det är jag - brorsan, Snygg-Lars, igen!
Du, det där med att bli blöt och sedan torkas igen är väl lite underligt? Jag kan inte förstå varför matte ska blöta ner mig? Är det för att hon så gärna vill torka mig sen? ... eller?

Du verkar iallafall vara duktigare än mig. Jag gillar INTE blåsen! Men matte säger att vi ska TRÄNA. ha ha... "hur då" tänker jag. Nåja, vi får väl se vem som vinner...

Ha det bra syrran!
Mjauu
Caesar

Sejte sa...

Å, här är en bild av mig med en sovande Sparven. Tydligen hade hon inget emot lukten av hund!

Alien