onsdag 24 september 2008

15.9.08 - Sparven duschar för första gången

Idag fick matte och jag besök, det var en snäll och rolig människa som jag kom att tycka om på en gång. Jag strök mig mot henne och slickade mycket på henne.

Men sen började hon plötsligt göra konstiga saker med mig, och matte var med på det också. De sprutade vatten på mig, uuuuuusch och huuuuuh vad hemskt det var!!! Jag gjorde allt för att komma undan, försökte bitas, rivas och sprattla mig ur greppet på besökaren och försökte se så ynklig ut som möjligt för att slippa ifrån.




Sen hällde hon någon flytande sörja på mig och hela jag blev alldeles skummig, förutom i ansiktet. Hon, besökaren drog runt med händerna om min skummiga kropp, matte var bredvid och försökte trösta mig. Visst var det ju lite skönt att bli smekt om kroppen, men det där konstiga skummet förstod jag mig inte på varför de skulle ha.


Efter att hela jag blivit löddrig av det konstiga de hade på mig så kom den läskiga vattenslangen fram igen, iiiiiiiihhh och huuuuuuu, jag blev rädd igen och försökte återigen smita. Men matte höll fast mig. Hon pratade med mig, klappade mig och försökte trösta mig, men jag tyckte ändå det var läskigt med vattnet.



Sen var det äntligen klart iallafall och jag fick komma och burra in mig ordentligt i mattes famn med en handduk om mig. Åhhh, vad skönt det var! Och så tryggt att vara uppe hos matte, vara riktigt nära henne. Jag frös så jag skakade, men matte höll om mig hårt och tröstade mig.





Men sen ville jag ändå ur mattes famn, behövde slicka mig själv torr. Hade att göra ett bra tag minsann.




Sen när jag var torr blev det pusskalas i mattes famn. Mysigt myyyyyysigt. Och åh, vad fin i pälsen jag blev!!!


3 kommentarer:

Sejte sa...

Stackars Sparven, inte kul att bli duschad. Men nu har jag träffat en nyduschad Sparven och hon är precis lika gullig som bilderna visar.

Och härligt avslappnad, jag hade äran och nöjet att sitta länge med en sovande Sparven tätt intill. :)

Alien

Sparven sa...

Men åh, det är ju du! :-) Du som var så mysig att sitta hos! Varm och go och snäll. Du får gärna komma och gosa med mig fler gånger.
Purrpurr-spinn

Gummgull sa...

Ah... jag vet precis hur det är... inte särskilt kul alltså!
Jag pep en hel del när blev duschad.
Men det var mysigt efteråt i morsans knä!!!

Caesar alias Snygg-Lars