lördag 22 november 2008

Sparven vill visa upp sin brorsa!

Nu har jag genom mattes hjälp fått bilder på min brorsa Caesar (S*Wildur's Avalanche) och jag måste bara få visa upp honom här för alla jag känner!! Så här ser han ut:



Och gillar också att ligga raklång på rygg vid sin människa:


Verkar vara en riktig livsnjutare han också:


Och soffor gillar han med, precis som jag:

Är han inte fin, vad??? Min egen brorsa! *sträcker på mig av stolthet*. Han är så lik vår mamma Pirelli också! Själv brås jag ju (och syrran också) mer på vår pappa Albin. Jag tycker det är så roligt att ha fått kontakt med brorsan igen! :-) Han bor i Kil i Värmland, inte så långt ifrån där vi växte upp.
Psst Caesar förresten, har du prövat att springa racerlopp mellan soffväggen och dynorna? Du hoppar liksom in precis mellan där du sitter på kortet och så är det bara att rusa på. Det blir som en grotta liksom och det är lite trögt att springa i början, men det är ju det som är det roliga. Jag äääääälskar detta! Matte är inte så jätteförtjust i denna lek, men hon låter mig ändå hållas.

1 kommentar:

Gummgull sa...

Tjena Syrran!

Jodå, racelopp har jag provat lite varstans! Båda mina bonussystrar - Duchesse och Contessa - springer all världens väg när jag "racar". Jag ska prova ett soffrace i kväll!

Visst är jag fin?! De här bilderna visar verkligen hur jag ser ut... Man kan förstå att jag kallas "Snygg-Lars" eller hur?

Miau,
Caesar